Implantat

Implantat
Ersätter förlorade tänder

Har du förlorat en eller flera tänder? Då är tandimplantat en bra lösning för dig. Just nu erbjuder vi en gratis konsultation inför implantat, inklusive undersökning och röntgenbilder, helt gratis.

Få en gratis konsultation (värde 1 500 kr)

Vi på Munter Tandvård har god expertis inom området och har hjälpt många patienter med implantat genom åren. Idag installerar vi ca 50 tandimplantat per månad i snitt. Just nu erbjuder vi en gratis konsultation inför implantat, inklusive undersökning och röntgenbilder, helt gratis.

Detta ingår i konsultationen

 • Gratis konsultation inför tandimplantat, enkelt och smärtfritt
 • Undersökning
 • Röntgenbilder
 • Vi tar den tid som behövs så att du får svar på ALLA dina frågor
 • Ett överskådligt prisförslag samt riktigt bra avbetalningsmöjligheter

Fördelar med tandimplantat

Ett tandimplantat ersätter en eller flera tänder/tandluckor och består av en titan-skruv som fungerar som en tandrot i käkbenet.

 • Tandimplantat ser ut och känns som vanliga tänder
 • Tandimplantat görs med titthålskirurgi, du kommer alltså inte ha ont efteråt och du kan jobba samma dag/fortsätta som vanligt efter ingreppet.
 • Ingreppet sker utan att granntänder behöver inte slipas.
 • Resultatet kommer hålla många år framöver

Hur blir resultatet?

Du kommer varken kunna se eller känna skillnad på ditt nya tandimplantat och dina egna naturliga tänder. Ett tandimplantat kommer göra sitt jobb många år framåt i tiden. Forskning visar att ett flertal av alla implantat fortfarande fungerar upp till 15 år efter att de opererats in i käken.

Så underhåller du dina tandimplantat

Det är viktigt att hålla implantatet rent eftersom detta bidrar till att försäkra ett långsiktigt bra resultat. Här kan man, utöver vanlig noggrann tandborstning, med fördel använda tandtråd och mellanrumstandborste till att hålla mellanrummen vid implantatet rent. Det är generellt mycket viktigt att bevara en god munhälsa. Detta gäller både före, under samt efter att behandlingen är avslutad. En god munhälsa bidrar till att implantatet och resten av dina tänder har de bästa möjliga förutsättningarna.

Vad kostar tandimplantat?

Det är stor skillnad på priser för tandimplantat i Sverige. Vi på Munter Tandvård gör 70-100 implantatbehandlingar varje månad. Vi har ett eget tandtekniskt laboratorium för att göra svenska framställda kronor, och därför kan du ofta spara upp till hela 30 procent på priserna jämfört med andra kliniker runt om i landet. Ett implantat inkl. krona och eventuell benuppbyggnad kostar ca 15.000 kr. Vi kan även hjälpa dig att söka finansiering för behandlingen.

Boka en kostnadsfri konsultation här!

Skriv in dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

  Vill du hellre boka en tid direkt online? Boka här