John Barksenius – Tandläkaren som tar sig an de svåraste fallen

John Barksenius är grundare av Munter Tandvård och han har alltid känt en stark drivkraft för att hjälpa andra, vilket var det som fick honom att starta Munter Tandvård. Att alla ska kunna tugga, le och skratta, är en vision som Munter Tandvård arbetar för varje dag. Detta är något som de flesta kanske ser som en självklarhet, men många i vårt samhälle lever tyvärr med en helt annan verklighet.

Johns vision är att hjälpa socialt utsatta personer och före detta missbrukare att kunna tugga, le och skratta obehindrat. Munter Tandvård tar emot de allra svåraste fallen och hjälper patienter att återfå en bra tandhälsa. Vi behandlar patienter med omfattande behov av tandvård. Vi har specialiserat oss på att återskapa såväl funktion som estetik för patienter i socialt utanförskap. Alla som är i behov av omfattande tandvård är välkomna till oss.

“Alla som är i behov av omfattande tandvård är välkomna till oss.”

John menar att många socialt utsatta inte får den tandvård de behöver från samhället, och att han och Munter Tandvård därför känner det som en självklarhet att hjälpa till. Många patienter lider svårt på grund av sin dåliga tandhälsa och känner att de aldrig kan komma på fötter i samhället igen om de inte har fungerande tänder, därför känner han ett stort medlidande för dessa personer och vill göra allt han kan för att hjälpa dem.

Läs även:
Vår vision – Om oss