Nytt namn och ny webbplats – nu blir vi Munter Tandvård!

I många år har vi hetat Lidingöpraktiken. Nu byter vi namn till Munter Tandvård och passar samtidigt på att lansera vår nya webbplats som ska underlätta vår kommunikation och dialog med patienter, samarbetspartners och andra tandläkare. På den finner du förutom information till dig som ska genomgå en behandling hos oss, även vår kunskapsblogg där vi delar med oss av insikter och kunskap inom vårt område.

Just nu är vi inne i en expansiv fas där vi växer på många olika plan, vi är ett starkt team som tillsammans tar stora kliv framåt mot vår vision att alla ska kunna tugga, le och skratta!

En förutsättning för att kunna hjälpa samhällets mest behövande med tandvård är våra samarbetspartners och sponsorer. Tillsammans med dem gör vi i praktiken förändringar som är livsomvälvande för våra patienter. Idag är det ofta socialförvaltningar, försäkringskassa eller olika fonder & stiftelser som vi samarbetar med för att ha möjlighet att finansiera de ofta mycket omfattande ingreppen som våra patienter behöver. Vår nya grafiska profilering återspeglar vår vision och det som vi arbetar för varje dag – att alla ska kunna tugga, le och skratta!

”Att bli tandläkare och få hjälpa de mest utsatta i samhället med komplicerade och omfattande tandläkarbehov har jag haft med mig sedan jag var barn. Bland det bästa med arbetet är när vi får höra små solskenshistorier om hur våra patienters liv har förändrats”-  John Barksenius, tandläkare och grundare Munter Tandvård.

Iklädda vår nya kostym är vi redo för nya utmaningar, och på tal om utmaningar har vi nya spännande nyheter att dela med oss av till hösten, men de måste vi hålla hemliga ett tag till…